Bootcamp & Obstacle Training bij Fort Alpha!

Intro

4 augustus zijn we gestart met de gratis Bootcamp & Obstacle Trainingen bij Fort Alpha!

Eind juni hebben wij in samenwerking met Fort Alpfa een try out gedaan van een Bootcamp/Obstacle training.De try out is goed bezocht en de deelnemers waren erg enthousiast. Zodoende zal met ingang van 4 augustus gestart gaan worden met een vaste les 1x per week op de woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Ongeacht de weersomstandigheden, zal de les iedere woensdag doorgaan. Beginner of gevorderd? Iedereen kan meedoen, dus schrijf je nu in en haal het uiterste uit jezelf. Voor de les dien je je via de app aan te melden.

Woensdag 19:00- 20:00 Bootcamp / Obstacle training Fort Alfa.

Deelname is voor leden van Fitness365 gratis!
Verzamelen is bij Fort Alfa. De locatie is gemakkelijk te bereiken met fiets en auto.

De vaste Bootcamp les op maandagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur zal voorlopig ook nog op het rooster blijven staan.

 

 

Extra informatie:

Fort Alpha is voorzien van kleedkamers en toiletten maar er is geen mogelijkheid tot douchen. Trek ook kleding aan dat een beetje vies mag worden en bij voorkeur een lange tight/broek, zo voorkom je schuur- of schaafplekken.

Je vindt Fort Alpha op het recreatiegebied Zegersloot naast het Xperience Centre De Bijlen.

Fort Alpha
De Bijlen 4B
2406LL Alphen aan den Rijn

Terug naar overzicht